Artikler om sportsbooks med dansk licens og deres freebets
En artikel om Mr. Tottenham

Mr. Tottenham

bet365 velkomstbonus

Åbningstilbud

En af verdens største bookmakere med et kæmpe udbud af stærke odds og masser af løbende tilbud

Betfair startbonus

En klar thumbs up

Spilbørs og bookmaker i ét. Få de bedste odds, eller prøv selv at lægge odds ud til andre spillere

Få 1500 kr. i Unibet bonus

MUST HAVE Bookie

En af danskernes største favoritter og Skandinaviens største bookmaker og casino

"Det er bedre at fejle, når man sigter højt end at gennemføre, når man sigter lavt. Og vi fra Spurs sigter meget højt, faktisk så højt, at selv fejltagelser giver genlyd af ære.”

 

Der kommer aldrig nogen personlighed i Tottenhams fodboldhistorie, der vil overgå Bill Nicholson. Nok hovedsageligt fordi tiden dengang var en anden med et bestemt tilhørsforhold, hvor det i dag er lønningerne og og deltagelse ved de største turneringer, der er altoverskyggende.

 

Men da William Edward Nicholson fik sin debut i en alder af bare 19 år i 1938, havde han ikke øje for mange andre klubber end Spurs. Forelskelsen i Spurs kom helt naturligt med, at Tottenham var den lokale klub for ham som barn, da han blev født i Scarborough, Yorkshire i den nordlige del af London. Og igennem sit 85 år lange liv nåede han aldrig at bosætte sig uden for Nord Londons kvarterer eller, for den sags skyld, spille i en anden klub.

 

Han fik sit første engelske mesterskab sammen med Charity Shield-trofæet i 1951, en imponerende bedrift, da man året forinden kun var rykket op fra den næstbedste række. Imens man året efter i 1952 måtte “nøjes” med sølvmedaljerne. Tre år efter han stoppede sin aktive karriere, i 1958, overtog han rollen som manager i klubben efter Jimmy Anderson, og er den dag i dag den længstsiddende manager i Tottenham med hele 16 år på pinden. En managerkarriere med et mindst lige så imponerende curriculum vitae som sin fodboldkarriere, da han vandt det engelske mesterskab i 1961, sølvmedaljer i 1963, FA Cuppen i 1961, 1962 og 1967, Charity Shield i 1961 og 1962 og UEFA Cuppen i 1972.

 

Alle klubber har sine legender, men det kan være svært, at komme i tanke om nogen, der på samme måde som Bill Nicholson nærmest har lagt grundstenene for sin klub, været loyal indtil det sidste og samtidig vundet samme antal trofæer. Med store evner kommer et stort ansvar, og selvom det er over 40 år siden Bill Nicholson trådte tilbage har man ikke glemt, hvad han har gjort for klubben. En pub og vej klods op ad White Hart Lane er opkaldt efter den gamle traver, en suite med gestus til Bill på stadion har fået navn efter ham og så har man begravet både hans og konens aske på White Hart Lane i et forsøg på, at bevare hans sjæl og stil til fodbold.

 

Den 23. oktober 2014 markerede 10 års dagen for hans død, og Tottenham valgte at dedikere dette års trøjer til den største legende igennem tiderne. På hjemmebanetrøjen er initialerne BN skrevet ind i indersiden af kraven, imens udebanetrøjen har 11 striber, der repræsenterer samtlige af de trofæer, Bill Nicholson har vundet hjem til klubben i tidens løb.